Norway terrorbombed on the birthday of modern terrorism

22/7 – or July 22nd – is viewed by many historians as the birthday of modern terrorism. On this day there was an attack carried out in 1946 by the militant terrorist right-wing Zionist underground organization the Irgun on the British administrative headquarters for Palestine, which was housed in the King David Hotel in Jerusalem. 91 people of various nationalities were killed and 46 were injured.

Les mer…

Hvorfor lar vi det skure? Hvorfor ikke bilfrie byer?

Statistikk viser at 3000 mennesker mister livet i verdens biltrafikk daglig. Det blir 1.2 millioner mennesker årlig. I EU-landene samlet er dødstallet ca 40.000. Globalt dreper trafikkulykker 300.000 mennesker i aldersgruppen 10-24 i løpet av et år. I tillegg må vi kalkulere inn de lemlestede, som trolig er 4 ganger disse tall. (WHO- statistikker)

Men ingen ser ut til å utvikle trafikk- frykt av den grunn, (ikke så mye som en snev av snik- trafikk- frykt- ifisering en gang).

Skeive Nyheter - Uke 5

#Berkshire 9/11 Newsletter February 2010 (2010-02-03)

The hanging of Chemical Ali must have sent a chill down the spine of some of those testifying before the current Chilcot inquiry into the Iraq War.

Dag Solstad om å selge

Kom over denne interessante detaljen i intervjuet Morgenbladet gjorde med Solstad i desember – på trykk i avisen som kom ut julaften. Jeg syns det han svarer passer godt også for 9/11-skeptikere: Vi er ikke her for å selge deg noe du ikke vil ha. Vi vil ikke ha deg til å stemme på oss. Vi er ikke engang særlig keen på å ha deg som medlem… :p

Skeive Nyheter, Uke 51

Den svenske forfatteren Mats Sederholm har skrevet en brukbar oppsummering av debatten i Sverige (og internasjonalt) om hvorvidt drapene i USA tirsdag 11. september 2001 bør etterforskes eller ei.

Med rätt att ifrågasätta

1/2 gigabyte 9/11-kode i døgnet

Selv om PDF-utgaven av Christopher Bollyns bok «9/11-koden» bare er knappe 22 megabytes, lastes det ned over en halv gigabyte med 9/11-kode per døgn.

Og det til tross for at Bollyns bok, som de andre Askehaug-bøkene, først og fremst distribueres ved hjelp av BitTorrent.

Canadisk CBC om The Unofficial Story

27. november på CBCs «Fifth Estate» (den femte statsmakt):

Newzealandsk TV 27. nov om de 3 skyskrapersprengningene

Berlingske: Jørn Utzons søn tvivler på 9/11

Hvem fik Twin Towers til at styrte i jorden 11. september 2001? Arkitekt Jan Utzon, søn af manden bag Sydneys operahus, er ikke sikker på, det var Al-Qaeda.

Skeive Nyheter, Uke 46

Det har vært noen nokså begivenhetsrike uker for skeiv politikk, skeiv teori og skeive perspektiver. Fremskrittene har først og fremst vært i franske og svenske mainstreammedier, nærmere bestemt TV; France2, TV4 og SVT2.

Franskmennene var først ut med L’objet du scandale 28. oktober, der Jean-Marie Bigard og Mathieu Kassovitz debatterte 9/11 med to franske tilhengere av den offisielle konspirasjonsteorien. Her er en tekstet versjon av debatten:

Wave-julenissen

Godtfolk! Etter noen uker på veiv sitter jeg nå med 12 nye invitter å dele ut etter først til mølla-prinsippet.

Svensk primetime TV-debatt om 9/11

Umulig i Norge, men tydeligvis fullt mulig i Italia, Russland, Frankrike og nå sist Sverige: 11. september-debatt i beste sendetid.

LOLfascisme

Jeg har nylig opplevd å bli sensurert på en veldig «festlig» måte. Det vil si, alle tekstene jeg noensinne har skrevet på et visst nettsted er sensurert, og alt jeg skriver nå blir sensurert, og absolutt alle ler av dette – venner som motstandere – fordi denne sensuren som nevnt er utført på en så skrekkelig festlig og underholdende måte.

Forsterket politisk sensur på Underskog

Venner, godtfolk,

da Underskogs politiske ledelse har trappet opp den politiske sensuren på Underskog – visstnok fordi jeg har skrevet innlegg om den anglo-amerikansk-israelske falskflaggterroroperasjonen 11. september – og trolig også på bakgrunn av det jeg har skrevet om det samme klandestine nettverkets sprengning av T-banen i London den 7. juli i 2005 – vil jeg så lenge den politiske sensuren på Underskog vedvarer invitere dere til å lese eventuelle viktige oppdateringer i disse to sakene på Underskogs søsternettsted Origo.

Zionisme på svensk

Hvordan svenske zionister truer parlamentsmedlemmer til taushet; nazikortet.

Kårboligen

Klart det var kontrollen med kårboligen i skogbrynet på Sørum som var motivet for drapet på de to åttiårige beboerne og deres datter i UD og etterretningstjenesten! Dette hadde ingenting med Norges hemmelige operasjoner i Kosovo å gjøre.

Ungsvensker tror Bush sto bak 11. september

Nærmere hver femte svenske under 30 år tror USAs tidligere president George W. Bush og hans regjering sto bak terrorangrepene den 11. september 2001.

Blant de spurte sier 70 prosent at de tror terrornettverket al-Qaida sto bak angrepene, mens 7 prosent avviser dette, viser en meningsmåling som er gjennomført for svensk TV 4 av Novus Opinion.

The Truth Will Set You Free

«9/11 Was An Inside Job»

Nektast palestinarane til og med å samle regnvatn i Gaza?

Eg meinar at eg høyrde ein nyheitsopplesar i radio 29.oktober referere til ei skremande utvikling av Midtausten-konflikten. Vi har tidlegare fått fyldig informasjon om at Israel nektar inførsel av basisprodukt til å gjenreise palestina.

Men i denne nyheitssendinga vart vist til at Israel nektar palestinarane vatn, og referert til kamp om både vannverk, elvar, vannpostar, og til å med retten til å samle regnvatn.

Kamfjord om WTC-sprengningen på P3

Den norske 9/11-skeptikeren Erik Kamfjord ble onsdag 21. oktober ringt opp og intervjuet av Aishath Afeef fra NRK Radios ungdomskanal P3, knappe 2962 dager etter at de tre skyskraperne ble sprengt på Manhattan.

Intervjuet burde selvsagt vært med Bjørn Hansen eller Hans-Wilhelm Steinfeld på Dagsrevyen, Urix eller Dagsnytt Atten, men Ungdomsavdelingen er tydeligvis arenaen for tidenes verste terroraksjon og det Le Monde diplomatique-journalist Kim Bredesen har kalt en «Hundreårsdebatt» om tilliten og forholdet mellom stat og borger, selve samfunnskontrakten – der staten forventes å beskytte sine borgere – og dens mulige oppsigelse fra statens side i og med bombingen av sivile mål i New York City tirsdag den 11. september 2001.

Juntafil – NRK mobber igjen 9/11-skepsis

Vi har allerede vært inne på at norske medier bevisst og med vilje undergraver seriøs og oppriktig 9/11-skepsis. Favorittmetoden er å dra inn kvakksalvere og rene idioter i studio for å snakke om 9/11, slik at publikum får de rette assosiasjonene, og slik at fordommene blir forsterket om at dette bare er tull og tøys. Vi som jobber seriøst med 9/11-saken vet dette av erfaring, fordi lydopptak av seriøse intervjuer rett og slett bare blir kastet av NRK-juntaen, fordi de ikke inneholder tull og tøys eller løse, idiotiske spekulasjoner.

Onsdag 21. oktober 2009 dyttet Nyhetsdivisjonen i NRK terrorsaken ned til Underholdningsavdelingen, der det er enda mer tull og tøys og enda lavere kvalitet over journalistikken og kildebruken. En redaksjon som Juntafil – som vanligvis tar opp storpolitiske sakskomplekser som menstruasjon og analsex – har ikke de samme problemene med å bruke en patentert kvakksalver som Armin Bahrami fra Nyhetsspeilet som kilde for en «alvorsprat» om terroren den 11. september.

Skeive Nyheter - Uke 43

Glitrende oppsummert av Ian, som vanlig. Jeg traff denne svært oppegående herremannen utenfor den amerikanske ambassaden i London den 11. september ifjor, og endte opp med å ta en pint eller to med ham.

Et kunstprosjekt?

Tenk deg at hele Obama-sirkuset er et eneste gigantisk kunstprosjekt. Et slags omvendt Truman Show, der Obama selv vet om det, mens resten av verden holdes for narr. Men vi ser ham på TV og nettet som folk i filmen ser Truman på TV, mer eller mindre døgnet rundt.

Prosjektet og karakteren er satt opp slik at han etter de 8 Bush-årene skal suge til seg alt som fins av håp om «en annen verden», fred, miljøvern, atomnedrustning, homoekstase og marihuanalegalisering – you name it – og på en måte bli en slags kristusfigur for alt dette håpet folk går og bærer på.